Startpagina Bedrijfsnieuws

AVR kondigt uitbreiding richting Duitsland aan

AVR, Belgisch producent van machines voor de aardappelteler, breidt uit met de opening van een nieuw filiaal in Duitsland.

Leestijd : 1 min

Het nieuwe filiaal zal dienen als een strategische uitvalsbasis voor AVR, dat als missie heeft zijn Duitse klanten en dealers van dichtbij en snel bij te staan, met kennis die toegepast is op de lokale, Duitse markt.

“Duitsland behoort tot één van de belangrijkste aardappelproducerende landen van Europa en is bijgevolg een uiterst belangrijke markt voor AVR”, verklaart Stefan Top, managing director van AVR. “Wij zullen bijkomend en blijvend investeren in de Duiste markt omdat we dit zien als een sleutelmarkt voor onze aardappelmachines, nu én in de toekomst.”

Het nieuwe filiaal is gevestigd in Uetze, een locatie die midden in een belangrijk teeltgebied ligt en ook een goede verbinding biedt naar de A2 en A7, die op hun beurt belangrijke verkeersaders zijn voor andere teeltgebeiden. Het steunpunt zal zowel commerciële, technische als logistieke functies combineren. Het magazijn dat er ondergebracht wordt zal bijvoorbeeld een snelle aanlevering van wisselstukken over heel Duitsland garanderen. Het uitgebreide Duitse AVR-dealernetwerk kan dan weer rekenen op lokale trainingen en de technische kennis en ondersteuning vanuit de producent.

AVR

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken