Startpagina Veeteelt

Enquête elektromagnetische velden verlengd tot 3 maart

Een enquête van Sciensano dat peilt naar de perceptie van risico's en blootstelling aan elektromagnetische velden bij landbouwers en veehouders in België mag nog tot 3 maart ingevuld worden.

Leestijd : 1 min

De enquête maakt deel uit van een breder onderzoeksproject over elektromagnetische velden dat wordt uitgevoerd door de Belgian BioElectroMagnetics Group (BBEMG). De online vragenlijst is een eerste stap, een inventaris, met betrekking tot elektromagnetische velden, gewassen en vee. De resultaten van dit eerste onderzoek zullen worden gebruikt om de kennis over dit onderwerp bij BBEMG en Sciensano te vergroten, gebaseerd op blootstellingsmetingen aan elektromagnetische velden van dieren en gewassen.

Het onderzoeksproject is een samenwerking van de School voor Volksgezondheid van de Université Libre de Bruxelles en Sciensano, samen met de Universiteit en Hogeschool van Gent. Dit onderzoeksproject richt zich op veehouders en landbouwers in België. Nog tot en met 3 maart kunnen zij de enquête invullen via deze link.

Sciensano

Lees ook in Veeteelt

Meer artikelen bekijken