Startpagina Actueel

Justine Arkens is nieuwe voorzitter van Groene Kring

De 25-jarige Justine Arkens uit Borgloon is de nieuwe voorzitter van Groene Kring, de beweging voor jonge land- en tuinbouwers in Vlaanderen. Justine is afkomstig van een varkens- en akkerbouwbedrijf en was eerder al 2,5 jaar provinciaal consulent bij Groene Kring.

Vanaf 1 april neemt Justine Arkens de voorzittersfakkel over na het vertrek van Bram Van Hecke. Justine is al sinds 2021 aan de slag bij Groene Kring en ontfermde zich als provinciaal consulent over de provincies Limburg en Vlaams-Brabant. Daarnaast was Justine ook de drijvende kracht achter de Aveve Farm Run & Walks.

“Jonge boeren hebben nood aan toekomstvisie en -perspectief. Achter de schermen ben ik al bijna een jaar bezig met het toekomstbeeld van jonge boeren,...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Wat is de impact van je stem bij de Europese verkiezingen?

Verkiezingen Vlamingen trekken op 9 juni naar de stembus voor de Vlaamse en federale verkiezingen, maar kiezen die dag ook wie hen zal vertegenwoordigen in het Europees Parlement. Heel wat landbouwdossiers, zoals de pesticidewetgeving en het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid, worden op dit niveau bepaald.
Meer artikelen bekijken