Startpagina Economie

Agrifirm naar Europese organisatie

Agrifirm past na haar strategie ook haar organisatiestructuur aan. Per 1 januari 2018 worden alle diensten en producten aan veehouders en telers uit België, Duitsland en Nederland gebundeld in de nieuwe regio Agrifirm Noordwest Europa. Ronald van de Ven – tot nu toe verantwoordelijk voor Nederland - zal vanaf dat moment aan de slag gaan als algemeen directeur van deze regio en dus ook België aansturen.

“Wij werken toe naar een organisatie waarbinnen de klant centraal staat. Door de bundeling van onze producten en diensten per regio, brengen we besluitvorming dichterbij onze klanten”, aldus topman Dick Hordijk, die nu ruim een jaar aan het roer staat. De verandering betekent dat de functie van algemeen directeur akkerbouw vervalt.

Volgens de nieuwe strategie, “Better Together”, zal meer kennis worden gedeeld binnen het bedrijf en ook meer de verbinding met de consument worden gezocht. Volgens de coöperatie is een breder draagvlak onder burgers voor...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Economie

Milcobel handhaaft standaard melkprijs voor mei

Actueel Milcobel zal voor de lopende leveringen van de maand mei 2024 een standaard melkprijs hanteren van 41,00 euro per 100 liter. Dit komt overeen met een reëel uitbetaalde melkprijs van 45,25 euro per 100 liter voor een bedrijf met een vetgehalte van 43 g/l, een eiwitgehalte van 35 g/l en maximale premies voor kwaliteit, duurzaamheid en hoeveelheid. De vet- en eiwitprijs voor mei bedraagt 5,3947 euro per kg.
Meer artikelen bekijken