Startpagina Mechanisatie

Tiende editie Tractor Kerst Run

De tiende edite van de Tractor Kerst Run in Geel zal doorgaan op zaterdag 16/12/2017. De start is voorzien om 19u aan de feestzaal in Geel-Elsum, de aankomst op dezelfde plaats wordt verwacht rond 21u30.

Leestijd : 2 min

De 20km lange route wordt gereden door een 80-tal met kerstlichtjes versierde tractoren. Nieuw dit jaar is de start: de eerste 250m wordt ingezet door de kleinsten onder ons met versierde traptractoren om 18u45. Ze worden op de voet gevolgd door de grote tractoren.

Na de ongeveer 2u30 durende tocht worden de tractoren met brandende lichtjes geparkeerd op en rond de parking van de feestzaal in Geel Elsum. Hier kan nog worden nagepraat bij een hapje en een drankje en de avond wordt dansend ingezet met Music and More.

Op het einde van de avond maakt de jury de winnaars bekend van de mooist versierde tractoren.

Alle info is te vinden op www.tractorkerstrun.be en op de Facebook pagina. Ook de slechts licht gewijzigde route is ook daar te raadplegen.

In aanloop naar de 10de editie won de Tractor Kerst Run eind november de Cultuurprijs van de Stad Geel. De eerste doortocht over de kerstmarkt in het centrum zit daar zeker voor iets tussen, samen met het jaarlijkse succes van de dubbele passage langs de kerstmarkt in Geel-Larum.

Dit jaar is de keuze gevallen op de kinderkankerafdeling van het Sint Dimpna ziekenhuis als goed doel om er een warme kerstperiode van te maken!

Voor meer informatie of inschrijvingen voor de Tractor of Traptractor Kerstrun, kan je steeds terecht bij de organisatoren: Hans Renders: 0497/88.29.37 of Tim Schurmans 0494/78.80.72 of op de website.

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken