Startpagina Voor ons gezin

Voedingsindustrie haalt voor derde jaar op rij Factory of the Future Awards binnen

Met Lantmännen Unibake en Dekeyzer-Ossaer gaan dit jaar opnieuw twee bedrijven uit de Vlaamse voedingsindustrie aan de haal met een Factory of the Future Award. De brood- en vleesproducent worden daarmee beloond als toekomstgerichte bedrijven die klaar zijn voor de uitdagingen van Industrie 4.0.

Voor Fevia Vlaanderen, de federatie van de Vlaamse voedingsindustrie, en Flanders’ FOOD, het innovatieplatform voor de Vlaamse voedingsindustrie, bevestigen de awards dat Vlaamse voedingsbedrijven, waaronder heel wat kmo’s, een enorm potentieel hebben om via innovatie in te spelen op de uitdagingen van de toekomst.

De Vlaamse voedingsindustrie en Industrie 4.0

“Onze bedrijven zijn koplopers qua innovatie, maar de evolutie naar Industrie 4.0 zorgt ervoor dat...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Kalfstong in dragonsaus met balletjes

Voor ons gezin Deze kalfstong in dragonsaus met balletjes is een klassiek en smaakvol gerecht dat indruk zal maken op je gasten. De kalfstong wordt langzaam gekookt tot hij boterzacht is en geserveerd met een romige dragonsaus en smakelijke gehaktballetjes. Perfect voor een feestelijke gelegenheid of een familiediner. Het duurt 3 uur om het te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken