Startpagina Vleesvee

De nationale Vette Osprijskamp

De jaarlijkse Vette Osprijskamp vond plaats in de LAR van Rekkem op 29 april. De kwaliteit lag erg hoog. Hier de winnaars.

Op het ogenblik dat de vleessector door de media erg onder druk is, hebben heel wat gepassioneerde veehouders de weg gevonden naar de veemarkt van de LAR (Bedrijvenpark Lauwe-Aalbeke-Rekkem) om de produkten van de beste vetmesters van België te bewonderen. Het afmesten van slachtvee blijft nog altijd een kunst vanaf de aankoop van het dier tot de fase dat ze slachtrijp zijn.

Betasten en vergelijken

Heel de voormiddag...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Thuisverbruik van vlees en gevogelte steeg licht in 2023

Vleesvee Het thuisverbruik van vers en bevroren vlees en gevogelte steeg in 2023 met 1% tot 27,7 kg per capita (per hoofd). Met dit volume haalt vlees en gevogelte een aandeel van 83% versus 13% voor vis, week- en schaaldieren en 4% voor eiwitrijke peulvruchten en plantaardige alternatieven voor vlees en vis.
Meer artikelen bekijken