Startpagina Meest recent

Aardappelwedges met frisse dip

Zijn het frietjes? Zijn het gebakken patatjes? U heeft ze vast al gezien: aardappelwedges zijn niet meer weg te denken uit hippe bistro’s. In een mum van tijd maakt u ze zelf, inclusief heerlijke dipsaus.

Wat heb je nodig?

500 g vastkokende aardappelen

olijfolie

peper & zout

80 g gemalen oude harde kaas

Voor de dip:

2 el verse mayonaise

1 à 2 el zure room

1/2 kl gerookt...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Meest recent

De omschakeling naar hybride zeugen was een investering in gezondheid

Varkens Hoewel Dieter Vanluchene een grote voorstander was van eigen varkensselectie en -fokkerij, moest hij die knop omdraaien. “De resultaten waren niet meer zoals voorheen. Er liep duidelijk wat mis bij onze eindproducten.” Sinds hij in 2021 koos voor hybride zeugen verbeterden zowel de gezondheid van de dieren als de productieresultaten.
Meer artikelen bekijken