Startpagina Nieuws van maatschappijen

CommandPRO voor alle 6R-serie John Deere tractoren

De CommandPRO joystick van John Deere is nu beschikbaar voor alle kleine en middelgrote tractoren van de 6R-serie.

Leestijd : 2 min

Deze modellen beschikken over het nieuwe CommandCentre 4200-display. Daarnaast voldoen alle modellen uit de 6R-serie boven de 130 pk nu aan de Fase V-emissienormen.

De vlaggenschepen van Mannheim, de 6230R en 6250R, eind 2016 geïntroduceerd met CommandPRO, stellen een nieuwe norm voor John Deere tractoren, met een joystick die een nieuwe dimensie van ergonomie en veelzijdigheid introduceert. De topsnelheid kan worden bereikt met slechts een simpele duw op de knop en er zijn 11 programmeerbare knoppen beschikbaar.

De joystick en de pedalen kunnen tegelijkertijd worden bediend en er is geen externe Isobus-joystick vereist omdat de bestuurder de tractor en de Isobus-functies ook tegelijkertijd kan bedienen.

CommandPRO zal beschikbaar zijn voor het bredere assortiment van de 6R-serie, in combinatie met de AutoPowr-transmissie van John Deere, en beide functies zijn standaard op de 6R Ultimate Edition-modellen.

Daarnaast kunnen alle 6R-serie tractoren uitgerust worden met variabele stuuroverbrenging (VRS). Dit vereist minder armbewegingen en verlicht het sturen, waardoor u snel en soepel kunt draaien op de kopakker.

De 6145R en 6155R-modellen, uitgerust met een grote hydraulische pomp, bieden nu een krachtige maximale doorvoer van 155 liter/min. Dit is een toename van 23 procent vergeleken met de vorige pomp.

Met de grotere 6R-serie modellen boven de 130 pk, met motoren die voldoen aan de Fase-V norm, voldoet John Deere nu al aan de strenge emissiewaarden die van kracht gaan op 1 januari 2019 voor tractoren boven de 170 pk.

Lees ook in Nieuws van maatschappijen

Meer artikelen bekijken