Startpagina Voor ons gezin

Brochette van wijting en roodbaars met een groene pastasalade

VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) riep wijting uit tot vis van het jaar 2019. Dit hoofdgerecht voor vier personen laat je kennismaken met dit lekker alternatief voor kabeljauw. Ideaal voor op de winterbarbacue! Op 40 minuten maak je er gegarandeerd iets lekkers van.

Ingrediënten

400 g wijtingfilet

400 g roodbaars

12 plakjes ontbijtspek

1 grote zoete ui...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Bodemgeheimen ontsluierd voor jonge lezers

Akkerbouw Onder onze voeten leeft er veel meer dan je zou denken. In het boek ‘Wondergrond’ gidsen wetenschappers Sarah Garré en Heleen Deroo jonge lezers door de fascinerende wereld onder het aardoppervlak: van magma en mineralen tot regenwormen, schimmels en het veranderende klimaat. Dit rijk geïllustreerde boek onthult hoe bodems ontstaan, vertelt alles over de levende wezens die erin huizen en waarom ze cruciaal zijn voor onze toekomst.
Meer artikelen bekijken