Startpagina Vleesvee

Wanneer afmesten in het bloed zit: "Mijn beesten moeten gewoon vet zijn"

Op elke prijskamp die hij kan winnen, is hij aanwezig. Ilias Akarkach is al sinds jongs af aan gefascineerd door vlees en ook nu, op 25-jarige leeftijd, is het zijn passie om dieren af te mesten, voor de supermarkt of voor wedstrijden: “Ik ben er dag en nacht mee bezig. Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen zonder.”

W e ontmoetten Ilias Akarkach in Antwerpen, de stad waar hij van jongs af aan woont. Hij baat er samen met zijn oom de supermarkt Karim. Ilias zelf werkt er als slager, zijn oom als verkoper. De microbe kreeg hij van zijn vader die zelf slager is. Ilias’ passie gaat verder....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Meer artikelen bekijken