Startpagina Voor ons gezin

Spaghetti met andijvie en spinazie

Bolognese is altijd lekker, maar als je op zoek bent naar een nieuwe spaghettisaus, dan moet je dit recept zeker proberen. Deze spaghetti heeft alles wat je zoekt: crunch van de spekjes en noten, een romige saus én een goede dosis kaas. Het duurt ongeveer een uur en half om het klaar te maken voor vier personen.

Wat heb je nodig?

500 g spaghetti

6 plakjes spek

300 g kerstomaten

1 krop andijvie

200 g spinazie

2 sjalotten

2 tenen knoflook

200 g blauwe schimmelkaas, Bleu des Moines of Pas de Bleu

2 dl...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Boekbespreking: De Damiaanhoeve

Actueel Lezer Bernadette Jonckheere is getroffen door het nieuwste boek van Chris De Stoop. Het is opnieuw een boek over onteigeningen en de teloorgang van het platteland, maar ook over een onopgeloste moord...
Meer artikelen bekijken