Bladerdeegtaartjes
Deze bladerdeegtaartjes met aardappel en en drie verschillende soorten kaas zijn het ideale comfortfood op een wat koudere dag. U hebt slechts een half uurtje nodig om er vier personen van te kunnen laten smullen!

8 vierkanten vellen bladerdeeg (diepvries), ontdooid
100 g belegen
100 g
50 g
2 grote
enkele takjes rozemarijn
1 el chilivlokken
olijfolie
peper en zout
Recept
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes, eventueel met behulp van een mandoline.
Rasp de boerenkaas en gerookte kaas. Leg de vellen bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik elk vel in met een vork. Verbrokkel de Bleu de Moines onder de geraspte boerenkaas en verdeel over de vellen bladerdeeg. Hussel de aardappelschijfjes met een scheut olijfolie, peper en zout. Rits er de takjes rozemarijn over en meng goed. Verdeel de aardappelschijfjes over de kaas, bestrooi met de chilivlokken en zet 15 minuten in de oven. Bestrooi net voor het serveren met de gerookte kaas. Serveer meteen.