Startpagina Voor ons gezin

Knolseldersoep met croutons en garnalen

Niets zo lekker dan een kom dampende soep op een koude winterdag! Voor dit recept werk je de knolseldersoep af met grijze garnalen voor een op-en-top Belgisch gerecht. Je hebt ongeveer 45 minuten nodig om deze heerlijke soep voor te kunnen schotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 knolselder

1 grote bloemige aardappel

1 ui

3 teentjes knoflook

2 el fijngesnipperde bieslook

2 sneetjes oud brood

1,2 l groentebouillon

1 takje rozemarijn

200 ml lichte...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Aperitiefhapje: Aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Voor ons gezin Wij serveren jou de Vlaamse versie van de ‘crispy parmesan potatoes’. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel. Na drie kwartier kunnen jij en je 3 gasten hiervan smullen!
Meer artikelen bekijken