Startpagina Varkens

Indufarm en Magapor slaan de handen in elkaar

Indufarm, gespecialiseerd in oplossingen voor de intensieve veehouderij, werkt samen met het Spaanse Magapor voor de distributie van kunstmatige inseminatietechnologieën bij varkens. Het bedrijf uit Ruiselede, dat zich al eerder in de kijker zette met waterbehandeling, ongediertebestrijding, voedingssupplementen, hygiëne en coating, krijgt er zo nog de zesde divisie fertiliteit bij.

Leestijd : 1 min

Door het aanbod van diverse oplossingen in de veehouderij heeft Indufarm sedert de oprichting een sterke groei gekend, wat de samenwerking met Magapor en bijgevolg de uitbreiding van het gamma mogelijk maakt. “Magapor biedt als internationale speler dankzij voortdurende verbetering exclusieve en innovatieve producten van topkwaliteit inzake kunstmatige inseminatie, drachtigheidscontrole en technische managementsoftware voor beren. Kortom, het voorziet in vernieuwende en praktische oplossingen voor de eindgebruiker in alle processen met betrekking tot de reproductie en vruchtbaarheid van varkens”, zegt Guido Coppens van Indufarm.

Indufarm specialiseert zich dankzij deze samenwerking in de varkensreproductie en de bijhorende technische service. “Door het toevoegen van deze uitzonderlijke dienstverlening naar onder andere bedrijven die DHZ-KI toepassen, fokkerij-organisaties en KI-centra kan Indufarm in combinatie met het al beschikbare assortiment een breder productgamma aanbieden. Hierdoor maakt het de gezondheidsketting rond en verschaft het varkensbedrijven de mogelijkheid om een toekomstgerichte en kwalitatieve varkensreproductie te verzekeren.”

Beide bedrijven zijn innovatief, waardoor de klant de beste resultaten behaalt. Dankzij het partnerschap zal Indufarm de producten van Magapor exclusief verdelen in België en Nederland.

Megapor

Lees ook in Varkens

Mobiele buitenstal verhoogt dierenwelzijn bij biologische varkens

Varkens Mobiele buitenstallen zien we in Vlaanderen doorgaans vooral voor vlees- of legkippen. Dankzij een nieuw stalsysteem kunnen nu ook zeugen met hun biggen buiten op de weide rondlopen. De biologische varkenshouderij De Vleterbeek uit Poperinge is volgens BioForum de eerste met zo’n mobiele buitenstal.
Meer artikelen bekijken