Startpagina Varkens

VLAM gaat met varkensvlees ‘on the road’

Op 20 maart start de foodtrucktour varkensvlees van VLAM doorheen Vlaanderen. Op parkings van supermarkten van verschillende ketens laat VLAM klanten kennismaken met lekkernijen van het varken: mignonette, worst, varkenshaasje, buikspek en gehakt.

Leestijd : 1 min

Met een moderne foodtruck, die helemaal is vormgegeven in de stijl van onze campagne, zorgt VLAM ook dit jaar weer voor culinaire inspiratie met varkensvlees. Op de parking van supermarkten voorziet VLAM heel het jaar door her en der in Vlaanderen proeverijen.

“De passant kan een degustatiebordje uitproberen met drie verschillende hapjes. Het volledige assortiment van de actie bestaat uit mignonette, worst, varkenshaasje, buikspek en gehakt. Er zijn ook receptenleaflets om thuis gerechtjes uit te proberen. Heel wat verkooppunten verwijzen in de winkel zelf naar de foodtruck buiten en zetten varkensvlees in promotie”, zegt Liliane Driesen, woordvoerder VLAM.

Op het net, in de cinema én op de aankoopplek

“We benadrukken de veelzijdigheid van varkensvlees van bij ons door middel van de campagne ‘Varken voor alle vorken’. De campagne wordt gevoerd met een mix aan kanalen. Er is een spot voor de bioscoop, er zijn veel inspirerende recepten en verhalen te vinden op ons kookplatform lekkervanbijons.be en in de afgeleide socialemediakanalen hebben we diverse spots waar de diversiteit van varkensvlees centraal staat. We zijn ook aanwezig vlakbij de plek waar de Vlaming zijn aankopen doet: de supermarkt of de slager.”

VLAM

Lees ook in Varkens

Meer artikelen bekijken