Startpagina Vleesvee

Saldo van de premie voor de productie van vleeskalveren betaald

Op 28 februari 2020 ontvingen de landbouwers die via het e-loket een geldige deelnameverklaring voor de campagne 2019 hebben ingediend, het saldo van de betaling van de premie voor het produceren van vleeskalveren.

Het gaat om de steun voor de premiegerechtigde kalveren die geslacht werden van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019. Deze kalveren moeten afkomstig zijn van een vleeskalverbedrijf en alle gegevens moeten beschikbaar zijn.

Voor wat de inlands geslachte kalveren betreft, is de betaling gebaseerd op de gegevens beschikbaar in Sanitel. Voor wat de buitenlands geslachte kalveren betreft, werd de betaling enkel uitgevoerd voor de kalveren waarvoor de buitenlandse overheid de slachtgegevens tijdig heeft aangeleverd. Voor de dieren waarvoor deze...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Thuisverbruik van vlees en gevogelte steeg licht in 2023

Vleesvee Het thuisverbruik van vers en bevroren vlees en gevogelte steeg in 2023 met 1% tot 27,7 kg per capita (per hoofd). Met dit volume haalt vlees en gevogelte een aandeel van 83% versus 13% voor vis, week- en schaaldieren en 4% voor eiwitrijke peulvruchten en plantaardige alternatieven voor vlees en vis.
Meer artikelen bekijken