Startpagina Bedrijfsnieuws

Packo Agri verdeelt Bergmann voor Vlaanderen

Packo Agri meldt ons nu dat zij sinds 1 december 2019 invoerder zijn voor Vlaanderen van Bergmann. Dit is een Duitse fabrikant van opraapwagens, mestverspreiders, silagewagens en overlaadwagens.

Leestijd : 1 min

De groep Royal Reesink (NL), waartoe Packo Agri behoort, verdeelt deze machines sedert 2008 in Nederland via haar dochtermaatschappij Reesink Agri.

Het familiebedrijf Ludwig Bergmann GmbH, gevestigd in Goldenstedt (Nedersaksen) werd gesticht in 1896 en behoort zowel in Duitsland als in andere landen tot de top op het vlak van opraapwagens en mestverspreiders.

Bergmann biedt zeer professionele opraapwagens aan met een lange voorgeschiedenis. Ook op het gebied van mestverspreiding is Bergmann een mooie referentie in de markt.

Ook silagewagens en overlaadwagens voor zowel granen, kunstmest als suikerbieten behoren tot het gamma. Ten slotte biedt Bergmann ook een Cargo-systeem aan voor snelwissel van verschillende werktuigen op het gebied van transport.

De verdeling van Bergmann in Vlaanderen was voor Packo Agri een logische stap. Enerzijds is dit gamma een perfecte aanvulling op haar reeds bestaande aanbod landbouwmachines. Anderzijds kan Packo Agri met de komst van Bergmann nu niet alleen een volledige oogstlijn aanbieden voor de moderne landbouwer en loonwerker, maar ook een passende oplossing voorstellen op het vlak van silagetransport en overlaadwagens en op het vlak van het universeel en homogeen verspreiden van organische producten.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken