Startpagina Voor ons gezin

Ovenschotel met bloemkool, aardappel en gehakt

Deze variant op de klassieke ovenschotel is pure comfortfood. Om zes personen ervan te kunnen laten smullen heb je ongeveer een uur nodig. Reken daarvan een half uur om het voor te bereiden en het ander halfuurtje om het klaar te maken in de oven.

Ingrediënten

1 kg gehakt (varkens-, runder- of kalfsgehakt)

1 bloemkool

40 gr boter

30 gr bloem

700 ml melk

gemalen kaas

peper & zout

nootmuskaat

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken