Startpagina Bedrijfsnieuws

Krone helpt waar coronavirus dreigt

Een cheque van de Dr. Bernard Krone Stichting ter waarde van 10.000 euro werd midden mei door Bernard Krone overhandigd aan Ludger Abeln, presentator bij het Duitse TV-kanaal NDR en initiatiefnemer van de Caritas fietstocht ‘Tijd om te helpen – 1.000 km tegen Corona’.

Leestijd : 1 min

Met het geld gaat Caritas (bisdom Osnabrück) met name mensen ondersteunen wiens bestaan op welke wijze dan ook door het coronavirus bedreigd wordt. Zoals bijvoorbeeld families met kinderen en een beperkt inkomen, daklozen, alleenstaande ouders, gepensioneerden met een beperkt budget als ook mensen die getroffen zijn door werktijdverkorting of die werkloos zijn geworden als gevolg van het coronavirus.

In totaal werd er door de Krone Stichting in de afgelopen weken 200.000 euro aan verschillende regionale organisaties geschonken. Zoals het Bonifatius ziekenhuis in Lingen, het bejaardenhuis in Spelle, diverse hospices en zorginstellingen voor dementerenden en vele andere organisaties. Daarmee wil Krone, in tijden van de coronapandemie, graag heel bewust een statement maken en de solidariteit namens het bedrijf voor de regio onderstrepen.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken