Startpagina Aardappelen

Interpom gaat door, maar zonder familiedag

De aardappelbeurs Interpom gaat vooralsnog gewoon door op 23, 24 en 25 november. De familiedag voorafgaand aan de 3 professionele dagen wordt wel afgeblazen. Dat zegt algemeen secretaris Romain Cools van organisator Belgapom, waarin de handel en verwerking van aardappelen zijn verenigd. “De aardappelsector is een sector waarin direct contact van ontzettend groot belang is. Daarom zetten we alles op alles om het - veilig - door te laten gaan.”

De Beurs van Libramont, de Sima in Parijs, Space in Rennes, Agrotechniek Holland... een groot aantal vakbeurzen werd al uitgesteld of afgesteld. In de aardappelsector gaat de Aardappeldemodag in Westmaas (NL) alleen digitaal door. De editie van Potato Europe dit jaar, op 2 en 3 september Frankrijk, is onzeker. Juist daarom wil Interpom absoluut door gaan, legt Cools uit. “ “De aardappelsector heeft dit nodig, dat blijkt ook uit de positieve geluiden die wij terughogen van de exposanten. En het kan! Althans, als we het virus onder de duim houden. Als het...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Aardappelen

Belgapomprijs vlakt terug af na stijging

Aardappelen Vorige week steeg de Belgapom-notering voor de eerste keer sinds februari. Deze week blijft de prijsnotering voor de rassen Fontane en Challenger dezelfde als vorige week, 400 euro/ton (zonder btw).
Meer artikelen bekijken