Interview met beursmanager Caroline Willems: ‘Libramont is meer dan gewoon een beurs’

Caroline Willems werkt al bijna 25 jaar voor de Beurs van Libramont. Ze ziet landbouwers toenemend via internet of directe bezoeken aan machinefabrikanten informatie inwinnen, maar is ervan overtuigd dat beurzen in een wat andere rol relevant zullen blijven.
Caroline Willems werkt al bijna 25 jaar voor de Beurs van Libramont. Ze ziet landbouwers toenemend via internet of directe bezoeken aan machinefabrikanten informatie inwinnen, maar is ervan overtuigd dat beurzen in een wat andere rol relevant zullen blijven. - Foto: Sudpresse

De Beurs van Libramont is een begrip in België. Het is voor veel boeren een jaarlijkse ontmoeting met collega’s en ‘het wereldje’ rond land- en tuinbouw. Vanwege het feestelijke karakter van de beurs - met shows en goed eten en drinken - en de vele Vlamingen wordt het wel ‘Een Vlaamse kermis in Wallonië’ genoemd. In een interview gaat commercieel directeur Caroline Willems in op de gevolgen van het niet doorgaan van de beurs, en de perspectieven voor de toekomst.

...

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om meer artikels per maand te genieten

Lees elke maand gratis 3 artikelen
Ik registreer mij

Ik ben abonnee op Landbouwleven


Ik ben al geregistreerd
Log in

Ik registreer mij
Ik schrijf mij in

Meest recent

Meest recent