Startpagina Actueel

Vlaams-Brabant verkennen op een virtueel Brabants trekpaard

Toerisme Vlaams-Brabant maakte virtuele koetstochten met het Brabants Trekpaard door Vlaams-Brabant. Momenteel kan men zo Nederokkerzeel en Galmaarden op een originele manier ontdekken.

Leestijd : 1 min

“Het is voor velen momenteel niet evident om onze prachtige provincie te ontdekken”, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme. “In deze virtuele koetstochten nemen enkele Brabantse trekpaarden ons mee op tocht door Nederokkerzeel en Galmaarden. Aan een derde tocht door Gaasbeek en Pepingen wordt nog gewerkt. Zo kan men van Vlaams-Brabant genieten vanuit zijn veilige bubbel”.

De virtuele koetstochten zijn een vervolg op de succesvolle virtuele wandelingen.

De koetstochten door Nederokkerzeel (Kampenhout) en Galmaarden kan men bekijken via het Youtube-kanaal van Toerisme Vlaams-Brabant.

Lees ook in Actueel

Bij Ingro: “We zijn het klankbord voor teler én afnemer”

Groenten Dé groentestreek voor de verwerkende industrie ligt zonder twijfel in West-Vlaanderen. De telers hebben er kennis, telen op geschikte gronden, en dus mogen we er terecht trots op zijn. De telersvereniging industriegroenten, Ingro, zorgt ervoor dat de zaken tussen teler en afnemer goed verlopen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je in dit interview.
Meer artikelen bekijken