Startpagina Aardappelen

Covid-19 dwingt ook internationale aardappelbeurs Interpom in Kortrijk tot een jaar uitstel

Kortrijk Xpo en initiatiefnemer Belgapom hebben beslist om de internationale aardappelbeurs Interpom uit te stellen naar november 2021. “Het persoonlijk contact staat centraal, zeker op onze beurs. En als dat moeilijk is, is het beter om de beurs uit te stellen”, zegt afscheidnemend Belgapom-secretaris Romain Cools.

Interpom ontvangt 326 exposanten en 19.500 bezoekers uit 49 landen. Het internationale karakter van , de centrale rol van de beurs als hartelijke ontmoetingsplaats voor aardappelprofessionals, de vele degustaties, de intensieve voorbereidingstijd voor een event van deze omvang en de onzekerheid inzake internationaal reisverkeer zijn factoren die de organisatie hebben doen beslissen om in het belang van alle stakeholders te verplaatsen naar november 2021. Dat is dan een paar luttele weken voor de geplande Agribex-beurs in Brussel, die voor...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Aardappelen

Belgapomprijs vlakt terug af na stijging

Aardappelen Vorige week steeg de Belgapom-notering voor de eerste keer sinds februari. Deze week blijft de prijsnotering voor de rassen Fontane en Challenger dezelfde als vorige week, 400 euro/ton (zonder btw).
Meer artikelen bekijken