Startpagina Paarden

Ruben Houben nationaal LRV-kampioen

Limburger Ruben Houben is na een foutloos parcours de nieuwe nationaal LRV-kampioen. Een week geleden werd hij provinciaal kampioen Limburg en vorige zondag nationaal kampioen.

Leestijd : 1 min

Het waren zijn eerste overwinningen in klasse Zwaar en hij werd meteen nationaal kampioen! Hij won met No Nonsens van Visa Versa Z. Paul en Patrick Scheirs werden met respectievelijk Manonv an Duitschoolhof en Daan van de Vrunte tweede en derde. In de M-reeks ging de titel naar Sam Van Der Linden (Mona de Regor), voor Caitlin Vertongen (Liberty van ’t Sas) en Stef Robbrecht (Gytta van Hof ter Naillen). Tormans Martijn en Orige van 't Roosakker werden Belgisch kampioen bij de 6-jarigen.

Bernard Lenaerts

Lees ook in Paarden

Dierenarts Cyr De Bourdeaud’huy in Maarkedal

Paarden In de trekpaardenwereld zijn het meestal dezelfde stallen die de voorpagina’s inpalmen. Daarom is het goed dat we eens een bezoek brengen aan de minder bekende fokkers, die toch in stilte onversaagd proberen te fokken volgens hun eigen manier van denken en doen. Zo kwamen we terecht bij dierenarts Cyr De Bourdeaud’huy in Maarkedal, dicht bij Oudenaarde.
Meer artikelen bekijken