New Holland tekent leveringsovereenkomst met Maschio Gaspardo

New Holland tekent leveringsovereenkomst met Maschio Gaspardo

Onder de overeenkomst zal Maschio Gaspardo een selectie van schijveneggen en woelers voor New Holland produceren. De blauwe producten worden verkocht onder de naam New Holland en zijn exclusief verkrijgbaar bij de dealerbedrijven van het merk.

Carlo Lambro, Brand President van New Holland Agriculture, vertelt: "We zijn zeer tevreden met onze nieuwe samenwerking met Maschio Gaspardo. We zijn bij New Holland constant op zoek naar verbeteringen en uitbreiding van ons aanbod, om onze klanten wereldwijd innovatieve en complete oplossingen voor hun landbouwactiviteiten te geven. Maschio Gaspardo is een partner met vele jaren ervaring, die hoogwaardige producten bouwt en toonaangevend is in zijn vakgebied. Met deze overeenkomst kunnen we onze klanten een nog grotere werktuigkeuze bieden, om te voorzien in hun grondbewerkingsvereisten met hoogwaardige apparatuur."

Mirco Maschio, President van Maschio Gaspardo Group, voegde eraan toe: "Maschio Gaspardo heeft al een geconsolideerd OEM-samenwerkingsverband voor levering met New Holland. We zijn trots op dit nieuwe prestigieuze project en het is een belangrijke bouwsteen voor onze groei."

New Holland introduceert in seizoen 2021 de eerste producten die worden geleverd onder de overeenkomst: de compacte snelle SDM- en SDH-schijfcultivatoren, en de SUM- en SUH-woelers.

Meest recent

Meest recent