Startpagina Actueel

Week van de Smaak heeft online plaats

De veertiende editie van de Week van de Smaak zal er door de geldende coronamaatregelen anders uitzien dan andere jaren. Het tiendaags evenement rond smaak en eetcultuur moest heel wat activiteiten annuleren, maar kon toch een programma uitwerken met online workshops, proefmomenten en webinars.

Tussen 12 en 22 november gaat de jaarlijkse Week van de Smaak door, een initiatief van de vzw Vol-au-Vent waarbij organisaties, verenigingen en bedrijven activiteiten organiseren rond een culinair thema. De editie van 2020 staat in het teken van "de Smaak van Geluk": het beleven van geluksmomenten met je dierbaren.

Culinaire pakketten en online workshops

Veel organisaties hadden evenementen geregistreerd die door de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Startschot zevende editie Week van de Korte Keten bij Bilzense aspergehoeve

Korte Keten Het startschot van de zevende editie van de Week van de Korte Keten (18-26 mei) werd donderdag 16 mei gegeven op de Bilzense Aspergehoeve Hertenveld. In het bijzijn van de minister van Landbouw en de gedeputeerde voor Landbouw en Platteland van de provincie Limburg werd een overzicht gegeven van de meest recente stand van zaken in de korte keten in Vlaanderen.
Meer artikelen bekijken