Startpagina Voor ons gezin

Gemarineerd buikspek met geitenkaas en salade van rode kool en appel

Geef je buikspek extra veel smaak door het te marineren in heerlijke Aziatische smaken. Serveer met een salade van rode kool en appel. Je hebt een uurtje nodig om hier vier personen van te kunnen laten smullen.

Wat heb je nodig?

800 g buikspek

1 rode kool

2 appels

50 ml sojasaus

50 ml Mirin ( zoete Japanse rijstwijn)

50 ml saké

50 g bruine suiker

100 g geitenkaas

100 g rozijnen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Aperitiefhapje: Aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Voor ons gezin Wij serveren jou de Vlaamse versie van de ‘crispy parmesan potatoes’. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel. Na drie kwartier kunnen jij en je 3 gasten hiervan smullen!
Meer artikelen bekijken