Startpagina Actueel

De Hollebeekhoeve schenkt 4.000 potjes verse fruityoghurt aan zorgpersoneel

Dat 2020 een moeilijk jaar was, is een open deur intrappen. Niettemin maakte de Hollebeekhoeve, producent van verse zuivel uit het Oost-Vlaamse Kruibeke, er ook het beste van. De Hollebeekhoeve verwent vandaag de zorgende handen uit dank met 4.000 potjes verse fruityoghurt.

Leestijd : 1 min

Een nieuwe productiehal werd geopend, net zoals een prachtig nieuwe koeienstal. Een biogasinstallatie zorgt sinds kort voor groene stroom en alle water wordt voortaan gezuiverd. Op deze manier mag de Hollebeekhoeve zich het eerste CO2-neutrale zuivelbedrijf van België noemen.

Dankjewel voor zorgende handen

Daarnaast ontwierpen we dit jaar een nieuw Hollebeekhoeve-gamma met nieuwe smaken en met een nieuw jasje. Een hele prestatie, maar niets vergeleken met die van het zorgpersoneel dat sinds maart een buitengewone krachtoefening levert.

4.000 potjes yoghurt worden aan het zorgpersoneel bezorgd.
4.000 potjes yoghurt worden aan het zorgpersoneel bezorgd. - Foto: De Hollebeekhoeve

Het liefst had de Hollebeekhove alle 4.000 persoonlijk overhandigd, maar dat lukt deze dagen niet. Het AZ Lokeren en het AZ Nikolaas (Sint-Niklaas) mogen daarom op vrijdag 18 december een Hollebeekhoeve-leverancier aan hun deur verwachten die de potjes veilig zal bezorgen.

LV-De Hollebeekhoeve

Lees ook in Actueel

Impact hagelbuien en uitbreiding bladziektes bij wintertarwe

Granen Het Landbouwcentrum Granen gaf woensdag 24 april een overzicht van de toestand van wintergranen op hun waarnemingspercelen tijdens de eerste helft van deze week. Zo wordt er meer dan enkel bladziekten waargenomen: lokaal werd de impact van enkele hagelbuien duidelijk. Op vlak van ziekteaantasting breidden bladseptoria en bruine roest afgelopen week verder uit en ook gele roest breidde lokaal uit.
Meer artikelen bekijken