Startpagina Actueel

Luc Van Hoe directeur Melkveehouderijzaken België van Royal A-ware

Het Nederlands zuivelbedrijf Royal A-ware heeft Luc Van Hoe benoemd in de functie van directeur Melkveehouderijzaken België.

Leestijd : 1 min

In deze functie wordt Dhr. Van Hoe verantwoordelijk voor het werven van melkveehouders en het inrichten van de fieldorganisatie voor Royal A-ware in België. Luc Van Hoe (1955) heeft een lange carrière op directieniveau in de internationale zuivelindustrie, onder andere bij Kerry Group (IRL), Savencia (FR) en Milcobel (België). Daarnaast heeft Luc van Hoe een uitgebreid netwerk in de Belgische Food en Agri wereld.

Overname melkpoedertorens FrieslandCampina

Deze benoeming volgt op de, onlangs aangekondigde, voorgenomen overname door het Nederlandse familiebedrijf van de melkpoedertorens in Aalter (BE) van FrieslandCampina. Deze voorgenomen transactie wordt momenteel uitgewerkt in een definitieve overeenkomst en zal ter beoordeling worden voorgelegd aan de bevoegde instanties.

Met de voorgenomen uitbreiding van de activiteiten van Royal A-ware in België ontstaat voor de Belgische melkveehouders een nieuwe mogelijkheid voor de levering van hun melk. “Naar verwachting zullen we in de loop van de komende weken de gesprekken met geïnteresseerde melkveehouders starten.” Geïnteresseerde melkveehouders kunnen zich alvast aanmelden via de website van het bedrijf.

LV-Royal A-ware

Lees ook in Actueel

Meer artikelen bekijken