New Holland wint Good Design Award 2020

De BigBaler 1290 High Density won een ‘Good Design’ award 2020.
De BigBaler 1290 High Density won een ‘Good Design’ award 2020. - Foto: NH

Het internationale jurypanel van ‘Good Design’ bestaande uit ontwerpprofessionals, vooraanstaande landbouwspecialisten, ontwerpjournalisten en critici bekroonden de BigBaler 1290 High Density, die een nieuw pad inslaat en effectief gebruik maakt van geavanceerde ontwerptechnieken, om de efficiëntie van ‘ontwikkelde’ componenten te verbeteren.

Deze serie, speciaal ontworpen voor een optimale efficiëntie en productiviteit, werd al eerder erkend door de industrie, en ontving zowel een zilveren medaille voor innovatie als de onderscheiding Machine van het jaar 2020 tijdens Agritechnica.

De onderscheiding was een erkenning van de meest innovatieve en geavanceerde industriële, product- en grafische ontwerpen die over de hele wereld werden geproduceerd, en de selectie was gebaseerd op kwaliteitscriteria van vorm, werking en esthetica van een hoger niveau dan de gebruikelijke consumentenproducten en graphics.

Alle geavanceerde functies van de BigBaler 1290 High Density leiden tot een uitstekende efficiëntie op het land, met minder balen per veld en meer vervoerde tonnen in elke aanhangwagen. Kortom, een hogere productiviteit in minder tijd en met lagere transportkosten.

De BigBaler 1290 High Density wordt gebouwd bij het New Holland Center of Harvesting Excellence in Zedelgem, België, en is het hoogtepunt van ruim 30 jaar en tot op heden ruim 30.000 geproduceerde grote vierkantebalenpersen.

Meest recent

Meest recent