Startpagina Archief

Kalfstong met asperges

Deze maand stond in het teken van een bijzondere groente: de asperge. Op 24 juni, Sint-Jan, stopt de aspergeoogst volgens de traditie. Geniet er nog van zolang het seizoen duurt!

Wat heb je nodig?

-1 kalfstong

-grof gesneden soepgroenten (1 ui, 1 wortel, 1 prei , 2 seldertakken)

-sap van een halve citroen

-2 eierdooiers

-200 ml room

-200 ml droge witte wijn

-2 el gesnipperde peterselie

-250 g champignons

-500 à 800 g witte asperges

-2 el bloem

-2 el hoeveboter

-peper en zout

Hoe ga...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen