Startpagina Archief

Tong in Madeirasaus

Met deze mooie klassieker blijven de feesten nog even duren. Het nodigt uit tot gezelligheid onder familie en vrienden, en maakt de tongen los. Lekker met puree.

Wat heb je nodig?

1 kalfstong

300 g kalfsgehakt

250 g champignons

1 prei

¼ selder

1 wortel

1 ui

2 l water

100 ml Madera

50 g boter

3 el bloem

4 el tomatenpuree

500 ml kalfsfond

peper en zout

Kruidentuiltje:

2 laurierblaadjes

2 takjes tijm

enkele peterseliestengels

Hoe ga...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Aardappeldag Viaverda zorgt voor kennisoverdracht

Aardappelen Op 14 augustus organiseerden het Agentschap Landbouw en Zeevisserij en het proefcentrum Viaverda de Aardappel- en Uiendag. Meer dan 600 telers en stakeholders zakten daarvoor af naar de proefvelden van Viaverda in Kruisem. In dit artikel gaan we in op de aandachtspunten die rond de aardappelteelt werden belicht.
Voir plus d'articles
Meest gelezen