Startpagina Archief

Tong in Madeirasaus

Met deze mooie klassieker blijven de feesten nog even duren. Het nodigt uit tot gezelligheid onder familie en vrienden, en maakt de tongen los. Lekker met puree.

Wat heb je nodig?

1 kalfstong

300 g kalfsgehakt

250 g champignons

1 prei

¼ selder

1 wortel

1 ui

2 l water

100 ml Madera

50 g boter

3 el bloem

4 el tomatenpuree

500 ml kalfsfond

peper en zout

Kruidentuiltje:

2 laurierblaadjes

2 takjes tijm

enkele peterseliestengels

Hoe ga...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen