Startpagina Archief

Tong in Madeirasaus

Met deze mooie klassieker blijven de feesten nog even duren. Het nodigt uit tot gezelligheid onder familie en vrienden, en maakt de tongen los. Lekker met puree.

Wat heb je nodig?

1 kalfstong

300 g kalfsgehakt

250 g champignons

1 prei

¼ selder

1 wortel

1 ui

2 l water

100 ml Madera

50 g boter

3 el bloem

4 el tomatenpuree

500 ml kalfsfond

peper en zout

Kruidentuiltje:

2 laurierblaadjes

2 takjes tijm

enkele peterseliestengels

Hoe ga...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Nederland voert ondergrens van 1 mol per ha in

Actueel In Nederland heeft ontslagnemend minister van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur Femke Wiersma op 13 juni in een brief aan de Tweede Kamer bevestigd dat het Nederlandse kabinet definitief de rekenkundige ondergrens van 1 mol per ha per jaar zal invoeren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen