Startpagina Archief

Gebraiseerde hondshaai, gestoofde prei met dille, Dugléré-saus

Prei staat centraal in dit visgerecht. Hondshaai, vis van de maand april, past hier perfect bij. Het geheel maak je af met zelfgemaakte Dugléré-saus. Vergeet niet de oven voor te verwarmen op 200 °C. Smakelijk!

Wat heb je nodig?

2 stuks hondshaai, gefileerd

1 sjalot, fijngesneden

50 ml witte wijn

50 ml visfumet

100 ml visfumet of bouillon van zwemkrabben

100 ml kookvocht mosselen

100 ml room

1 tomaat, in kleine blokjes gesneden

1 koffielepel bieslook, fijngesneden

2 stronken prei, fijngesneden

1...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Motoren ingeruild voor tractoren

Werktuigendagen Het oldtimergebeuren op de Werktuigendagen draait dit jaar rond zescilindertractoren. Een prachtig voorbeeld hiervan troffen we aan bij Ivan De Graeve, namelijk een Ford 8210 in authentieke staat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen