Startpagina Archief

Gebraiseerde hondshaai, gestoofde prei met dille, Dugléré-saus

Prei staat centraal in dit visgerecht. Hondshaai, vis van de maand april, past hier perfect bij. Het geheel maak je af met zelfgemaakte Dugléré-saus. Vergeet niet de oven voor te verwarmen op 200 °C. Smakelijk!

Wat heb je nodig?

2 stuks hondshaai, gefileerd

1 sjalot, fijngesneden

50 ml witte wijn

50 ml visfumet

100 ml visfumet of bouillon van zwemkrabben

100 ml kookvocht mosselen

100 ml room

1 tomaat, in kleine blokjes gesneden

1 koffielepel bieslook, fijngesneden

2 stronken prei, fijngesneden

1...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Droogte bedreigt tot 15% van productie in eurozone

Actueel De Europese Centrale Bank (ECB) waarschuwt voor de grote economische risico's van de droogte in Europa. Tot 15% van de productie in de eurozone is bedreigd tijdens periodes van extreme droogte, die door de klimaatverandering vaker voorkomen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen