Startpagina Archief

Tortilla met ui, paprika,

peterselie en chorizo

met een komkommerslaatje

Dit zomerse gerecht klaarmaken kost je een half uurtje. Het resultaat: één hap van deze Spaanse tortilla met ui, paprika en chorizo en je waant je op een zonovergoten terras op de Costa del Sol. De komkommersla zorgt voor de nodige verfrissing.

Wat heb je nodig?

1 ui

1 teentje look

1 rode paprika, in blokjes

2 grote bloemige aardappelen

2 el fijngehakte peterselie

100 g chorizo

6 eieren

1 tl paprikapoeder

bakboter

peper en zoutVoor het slaatje:

1 komkommer

1 sjalot

100 g ijsbergsla...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen