Startpagina Archief

Zomerse ministrudel

Wat heb je nodig?

400 g verse kersen

80 g suiker

1 el maiszetmeel

1/2 citroen

8 ronde vellen brickdeeg

2 el boter

250 g volle platte kaas

40 g suiker

1 vanillestokje

2 eetlepels amandelschilfers

Hoe ga je te werk?

Ontpit de kersen en snijd in 2.

Doe de kersen, 80 g suiker en het sap van 1/2 citroen in een steelpannetje. Breng aan de kook en laat 3 minuten zachtjes koken. Los het maiszetmeel op in 2 eetlepels water en voeg toe aan het pannetje. Laat nog 1 minuut meekoken, zet van...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Sodiaal leent 70 miljoen euro voor innovatie

Bedrijfsnieuws De Europese Investeringsbank (EIB) geeft een lening van 70 miljoen euro aan Sodiaal, de grootste zuivelcoöperatie van Frankrijk en de op 2 na grootste van Europa, voor de financiering van haar onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieprogramma's voor de periode 2025-2028.
Voir plus d'articles
Meest gelezen