Startpagina Archief

Gegrilde steak met

romescosaus

Wat heb je nodig?

4 steaks

700 g krieltjes

enkele takjes rozemarijn

enkele takjes tijm

blaadje laurier

½ citroen

80 g veldsla

2 tl komijnpoeder

2 tl gedroogde oregano

handvol verse oregano

olijfolie

peper en grof zeezout

Romescosaus

2 zoete puntpaprika’s

1 rode chilipeper

2 teentjes knoflook

2 tl zoet paprikapoeder

80 g amandelen, geroosterd

2 el rode wijnazijn

Hoe ga je te werk?

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Groentegeweld: smaakvolle biogroenten uit Weelde

Korte Keten Groentegeweld is een kleinschalig bio-ecologisch tuinbouwbedrijf in volle groei in Weelde, een deelgemeente van Ravels. Met veel passie en liefde telen Dirk Hendrix en Willem Van Pelt er het hele jaar rond zo’n 60 soorten seizoensgroenten en -fruit. Net als 41 andere Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven zet Groentegeweld op zondag 14 september zijn deuren open voor het grote publiek op de Dag van de Landbouw.
Voir plus d'articles
Meest gelezen