Startpagina Archief

Gevulde uien met gehakt

en Oud-Bruggekaas

Gevulde tomaten en paprika's kennen we allemaal maar ook uien kan je perfect opvullen. Door ze in de oven te roosteren, krijgen ze een zoetere smaak. Ze smaken heerlijk in combinatie met gehakt en kaas! Je hebt een klein uurtje nodig om het te kunnen voorschotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

50 g Oud-Brugge kaas

40 g paneermeel

1 ei

400 g gemengd gehakt

4 rode uien

2 el olijfolie

Peper en zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 180°C.

Pel de uien en hol ze uit, houd de hoedjes apart.

Het binnenste van de ui gebruiken we later bij het gehakt.

Rasp de kaas fijn.

Snijd het binnenste van de uien zeer fijn en meng in een kom met het ei, gehakt, gemalen kaas, paneermeel, peper en zout.

Rol 4 grote bollen van het gehakt.

Vul de uien...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen