Startpagina Archief

Traag gegaard kalfsgebraad

Dit kalfsgebraad wordt traag gegaard op een lage temperatuur. Zo wordt je gebraad supermals. Reken op 2 uur om er 4 personen van te kunnen laten smullen. Hou er ook rekening mee dat je 2 opeenvolgende dagen nodig hebt om dit gerecht in stappen te bereiden.

Ingrediënten

Voor de kroketten:

4 bloemige aardappelen

2 el groene pesto

peper

zout

100 g bloem

2 eiwitten

100 g paneermeel

Voor het gebraad en de groenten:

1 kg kalfsgebraad

250 g spinazie

150 g boerenkool

1 sjalot

200 ml runderbouillon

100 g boter

2 el mascarpone

50 g hazelnoten

Bereiding

De dag ervoor:

Schil de aardappelen, kook ze gaar en haal ze vervolgens door de roerzeef. Voeg de groene pesto...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen