Startpagina Archief

Traag gegaard kalfsgebraad

Dit kalfsgebraad wordt traag gegaard op een lage temperatuur. Zo wordt je gebraad supermals. Reken op 2 uur om er 4 personen van te kunnen laten smullen. Hou er ook rekening mee dat je 2 opeenvolgende dagen nodig hebt om dit gerecht in stappen te bereiden.

Ingrediënten

Voor de kroketten:

4 bloemige aardappelen

2 el groene pesto

peper

zout

100 g bloem

2 eiwitten

100 g paneermeel

Voor het gebraad en de groenten:

1 kg kalfsgebraad

250 g spinazie

150 g boerenkool

1 sjalot

200 ml runderbouillon

100 g boter

2 el mascarpone

50 g hazelnoten

Bereiding

De dag ervoor:

Schil de aardappelen, kook ze gaar en haal ze vervolgens door de roerzeef. Voeg de groene pesto...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen