Startpagina Archief

Spiesje van lamsvlees met kruidenmayonaise

Een spiesje van lamsvlees wordt nóg lekkerder als je het met zelfgemaakte kruidenmayonaise serveert. Zo bereid je het perfecte barbecuegerecht! Na 45 minuten kunnen hier 4 personen van smullen.

Wat heb je nodig?

Voor de spiesjes:

700 g lamsschouders zonder been

2 rode uien

2 teentjes knoflook

3 el olijfolie

2 el peterselie (platte)

peper

zout

Voor de kruidenmayonaise:

2 eidooiers

1 el mosterd

250 ml zonnebloemolie

2 tl citroensap

3 el bieslook

1 el fijngehakte sjalot

1 el fijngehakte dragon

peper

zout

2 el yoghurt

Hoe ga je te werk?

Marineer het vlees:

Snijd het vlees in...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen