Startpagina Archief

Continu verbeteren en optimaliseren

van product en productieproces

Het was 3 jaar geleden dat de firma Joskin nog haar jaarlijkse opendeurdagen, ‘Pro Days’ genaamd, kon laten doorgaan omwille van de coronacrisis.

Wij hadden een gesprek met Didier Joskin, CEO en leider productie, om te weten hoe de firma de voorbije jaren doorstond.

LBL: “Als we terugkijken naar de start van de coronacrisis, dan kregen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Inzetten op melken in de weide

Libramont Melken in de weide lijkt voor sommige boeren meer te zijn dan alleen een keuze: het is ook een manier van leven of een andere manier om naar hun werk te kijken. Regen of zonneschijn, de Waalse boer Thibault Gérardy brengt 4 uur per dag door in de weide met zijn koeien om deze taak uit te voeren. Dat gebeurt allemaal met zijn eigen machine, die hij geërfd heeft van zijn grootmoeder van moederskant.
Voir plus d'articles
Meest gelezen