Startpagina Archief

Vol-au-venttaartjes

Smeuïge vol-au-vent en krokant bladerdeeg: dé ideale combinatie. Serveer deze Belgische klassieker als individuele taartjes. Feestelijk! Om

dit voor 6 personen klaar te maken heb je zo’n 75 minuten nodig.

Wat heb je nodig?

2 kippenbouten

1 sjalot

1 wortel

1 takje tijm

1 blaadje laurier

2 kruidnagel

4 jeneverbessen

een half kippenbouillonblokje

60 g boter

60 g bloem

200 g gehakt

250 g kastanjechampignons

een halve citroen

olijfolie

peper

zout

12 vellen vierkante bladerdeeg

Hoe bereid je het?

Pel de ui en schil de wortel, snij in grove stukken.

Breng 750 ml water met de kippenbouten, wortel, sjalot, tijm, laurier, kruidnagel, jeneverbessen en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen