Startpagina Archief

Vol-au-venttaartjes

Smeuïge vol-au-vent en krokant bladerdeeg: dé ideale combinatie. Serveer deze Belgische klassieker als individuele taartjes. Feestelijk! Om

dit voor 6 personen klaar te maken heb je zo’n 75 minuten nodig.

Wat heb je nodig?

2 kippenbouten

1 sjalot

1 wortel

1 takje tijm

1 blaadje laurier

2 kruidnagel

4 jeneverbessen

een half kippenbouillonblokje

60 g boter

60 g bloem

200 g gehakt

250 g kastanjechampignons

een halve citroen

olijfolie

peper

zout

12 vellen vierkante bladerdeeg

Hoe bereid je het?

Pel de ui en schil de wortel, snij in grove stukken.

Breng 750 ml water met de kippenbouten, wortel, sjalot, tijm, laurier, kruidnagel, jeneverbessen en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Inzetten op melken in de weide

Libramont Melken in de weide lijkt voor sommige boeren meer te zijn dan alleen een keuze: het is ook een manier van leven of een andere manier om naar hun werk te kijken. Regen of zonneschijn, de Waalse boer Thibault Gérardy brengt 4 uur per dag door in de weide met zijn koeien om deze taak uit te voeren. Dat gebeurt allemaal met zijn eigen machine, die hij geërfd heeft van zijn grootmoeder van moederskant.
Voir plus d'articles
Meest gelezen