Startpagina Archief

Twee ondernemers zetten Black Angus op

Belgische menukaart

Het beste stukje vlees dat in België mogelijk is, met een doorlopende aanvoer en met constante kwaliteit: dat hadden Arnaud Vandenbogaerde en Ludovic Ghyselen voor ogen toen ze samen Angus Grand Cru oprichtten. Nu hun project de kinderschoenen ontgroeid is, kunnen ze de vraag al niet meer volgen.

Arnaud Vandenbogaerde komt uit de vlees- en voedingssector (Vandenbogaerde Food Group). Ludovic Ghyselen is chef in zijn restaurant Argendael in Kortrijk. Met Angus Grand Cru zijn ze ook een beetje boer geworden, al geven ze zelf toe dat ze enkel de mooiste en makkelijkste taken van de stiel op zich nemen.

“Als kok werk ik in mijn restaurant al 16 jaar graag met vlees van superieure kwaliteit. Er wordt van alles aangeboden, van verschillende rassen, kwaliteiten en versnijdingen, uit verschillende landen… Het is als chef meestal een...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Beurs van Libramont is een hefboom voor regionale ontwikkeling

Libramont Elke zomer verandert de gemeente Libramont-Chevigny in het epicentrum van de landbouwwereld. De beurs trekt immers bijna 200.000 bezoekers en meer dan 700 exposanten aan. Het is véél meer dan een treffen voor de landbouwsector, dit evenement belichaamt een grote economische, regionale en maatschappelijke dynamiek. Dat blijkt uit een impactstudie die tijdens de persconferentie voorafgaand aan de beurs werd voorgesteld.
Voir plus d'articles
Meest gelezen