Startpagina Archief

Indiase bloemkoolsoep

Ontdek de rijke smaken van India met deze bloemkoolsoep. De toevoeging van gekruide makreel van bij ons geeft een twist aan dit gerecht. Het is een culinaire reis die je niet wilt missen. Na 40 minuten kunnen 4 personen deze smakelijke soep verorberen.

Wat heb je nodig?

Voor de soep:

1 ajuin

2 teentjes knoflook

bakboter

500 g bloemkolen

500 ml melk

1 blokje groentebouillon

0,50 kl komijnpoeder

0,50 kl korianderpoeder

0,50 kl kurkuma

0,50 kl gemberpoeder

0,50 kl zout

Voor de afwerking:

1 gekonfijte citroen (schil)

2 el gembersiroop

0,50 limoen (sap)

1 rode chilipeper

1 el sesamzaad (geroosterd)

100 g peultjes

150 g makreel (gerookt)

1 sjalot

peper

zout...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Europese politici nemen stelling over GLB-voorstel

Buitenland Het Europees Parlement stelde op 10 september een aantal eisen op voor het volgende Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Ook de lidstaten bediscussiëerden het voorstel van de Commissie op de informele Landbouwraad in Kopenhagen, maar wachten in de eerste plaats op meer informatie.
Voir plus d'articles
Meest gelezen