Startpagina Archief

Brioche met spinazie, spek en kaas

Met een vulling van spinazie, spek en kaas maak je van jouw briochebrood een overheerlijke snack of hoofdmaaltijd. Je hebt wel 4 uur nodig om het te bereiden voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor het deeg:

2 tl droge gist

1 el lauw water

50 g suiker

0,25 tl zout

2 el melk

300 g bloem

3 eieren

220 g boter (kamertemperatuur)

Voor de vulling:

300 g spinazie

2 teentjes knoflook

200 g Belgische Brie l'Exquis

200 g kempisch spek (plakjes)

olijfolie

peper

zout

Hoe ga je te werk?

Maak het deeg:

Meng de gist met het water en laat 5 minuten rusten.

Los de suiker met het zout op in de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen