Startpagina Archief

Tortilla met courgette en tomaten

Een tortilla maken doe je meestal op het fornuis. Ook in de oven wordt hij echter lekker goudbruin. Serveer de oven gebakken aardappeltortilla warm of koud met een frisse tomatensalsa. Na 20 minuutjes kunnen hier 4 personen van smullen.

Wat heb je nodig?

Voor de tortilla:

300 g aardappelen

6 eieren

2 lente-uien

1 courgette

2 tomaten (grof gehakt)

75 g erwten

50 g geraspte kaas

peper

zout

Voor de tomatensalsa:

2 tomaten

2 el peterselie (gehakt)

2 el olijfolie

1 el citroensap

2 el azijn

1 rode ui, gesnipperd

1 rode chilipeper, fijngesneden

1 tl paprikapoeder

1 teentje knoflook, fijngeperst

Peper

zout

Hoe bereid je het?

Maak de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De zuivelmarkten sputteren

Economie Geen goed nieuws voor onze melkveehouders. Er is een ommekeer op de zuivelmarkten gaande. De steeds hogere melkaanvoer in combinatie met de handelsoorlogen, doen de zuivelmarkten sputteren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen