Startpagina Archief

Brazade van kalfsvlees

Deze spiesjes van kalfsvlees met aardappelen en truffelmayonaise vormen een verfijnde maaltijd die je smaakpapillen zeker zal prikkelen. Zorg ervoor dat je het vlees minstens 2 uur van tevoren marineert voor de beste smaak, of marineer het de avond ervoor, zodat de smaken volledig tot hun recht komen. Het duurt zo’n 2 uur en een half om dit gerecht klaar te maken voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de brazade:

4 el balsamicoazijn

6 el olijfolie

1 el gedroogde oregano

2 el peterselie (fijngehakt)

1 teentje knoflook

500 g kalfsgebraad

Voor de truffelmayonaise:

1 ei

1 kl mosterd

1 el wittewijnazijn

1 el worcestersaus

150 ml olie (arachideolie, maïsolie)

1 el truffelolie

peper

zout

Voor de aardappelen:

500 g voorgekookte aardappelschijfjes

boter

50 g oude kaas (in schilfers)

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voorlopig geen subsidies voor extra bos

Milieu De Vlaamse regering vindt voorlopig geen akkoord over de subsidies aan gemeenten voor bosuitbreiding. Minister van Landbouw en Omgeving Jo Brouns (cd&v) wil de voorziene gronden eerst aan de schattingsprijs aanbieden aan landbouwers.
Voir plus d'articles
Meest gelezen