Startpagina Actueel

Arvesta viert 120ste verjaardag en lanceert feestjaar mét feestlogo

Arvesta, het moederbedrijf achter de 250 Aveve-winkels en de fullservice-partner van boer en tuinder, viert dit jaar haar 120ste verjaardag. Er wordt een feestlogo gelanceerd en heel het jaar zijn er verrassingen voor medewerkers en klanten.

Volgens Eric Lauwers, CEO bij Arvesta, is de reden van bestaan in die 120 jaar altijd dezelfde gebleven: “We staan bij Arvesta elke dag op om het boerenrendement te verhogen. Dat was 120 jaar geleden zo en dat is vandaag nog steeds waar we volop naar streven. Dankzij onze duurzame innovaties en de knowhow en begeleiding van onze Experts in the field, kunnen boeren efficiënter en vooral op duurzame wijze aan landbouw doen. Want ook duurzaamheid en innovatie hebben altijd in ons DNA gezeten. En zo bouwen we samen aan de landbouw van de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken