SDF neemt dit jaar niet deel aan beurzen

Door Covid-19 zullen de merken onder de SDF vlag in 2021 niet deelnemen aan internationale beurzen.
Door Covid-19 zullen de merken onder de SDF vlag in 2021 niet deelnemen aan internationale beurzen. - Foto: SDF

De bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de mensen is nu meer dan ooit van cruciaal belang, stelt SDF. Dit is de belangrijkste reden voor hen om te verklaren dat zij in 2021 niet deelnemen aan Eima en Agritechnica. Bij uitbreiding zelfs alle handelsbeurzen in heel Europa.

Onzeker toekomstscenario

Deze beslissing werd genomen na een grondige analyse van de pandemische situatie in Europa; ondanks de bestrijdingsmaatregelen en de vaccinatiecampagne wereldwijd, is het toekomstscenario zeer onzeker. SDF heeft vanaf het begin van de pandemie in 2020 prioriteit gegeven aan de veiligheid van haar medewerkers, dealers en klanten.

“Veiligheid is vanaf het begin onze prioriteit geweest en daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om internationale beurzen over te slaan”, verklaarde Massimiliano Tripodi, Executive Director Marketing & Communicatie. “We staan voor een nieuw tijdperk in zakelijke relaties waarin nieuwe technologieën ons mogelijkheden bieden om in direct contact te komen met klanten over fysieke afstanden heen.”

Inzet op digitale communicatie

SDF zal sterk blijven investeren in digitale en marketingcommunicatie om nieuwe producten en diensten onder de aandacht te brengen en het hele jaar door interactie te hebben met haar klanten en alle agrarische spelers.

Het bedrijf volgt de evolutie van de pandemie in elk land op de voet en kijkt uit naar het moment waarop deze voorbij zal zijn en we onze klanten en dealers opnieuw persoonlijk zullen kunnen verwelkomen.

Meest recent

Meest recent