Startpagina Onderwijs

Steun aankomend talent: help eens een (landbouw)student

Elk jaar zijn er heel wat studenten die hun thesis moeten doen voor hun opleiding. Dat is ook dit coronajaar het geval. Twee studenten van de universiteit Gent zoeken landbouwers die een korte enquête willen invullen. Neem enkele minuten de tijd, en help deze studenten vooruit in hun studie. Ook Landbouwleven dankt u.

Leestijd : 1 min

Laatstejaarsstudent Robbe Keymolen aan de universiteit van Gent: “Ik schrijf een thesis rond agro-ecologie en bio landbouw. Indien u een landbouwer bent in Vlaanderen, wil ik u vriendelijk vragen om deel te nemen aan deze survey. Die neemt slechts 5 minuten in beslag. Aan de hand van de resultaten van deze survey tracht ik de kennis en betrokkenheid naar agro-ecologie en bio landbouw in kaart te brengen. Vervolgens wil ik hieruit afleiden of de overheid voldoende begeleiding aanbiedt en waar er tekortkomingen zijn. Bedankt!”

Klik hier verder voor de survey.

Studente in de biowetenschappen Jana De Wulf aan de universiteit van Gent: “In het kader van mijn masterproef lanceer ik een enquête over de interesse en drijfveren voor de productie van eiwitrijke gewassen in de Vlaamse akkerbouw. Het doel van deze studie is om een inzicht te krijgen in de factoren die de interesse beïnvloeden. Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen.”

Klik hier verder voor de enquête.

Lees ook in Onderwijs

Meer artikelen bekijken